Huis te koop

533900€

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 20005509
Immoweb code : 20005509

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
5453 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren hoeve op een perceel van 5453 m² te Mechelen

Op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Mechelen bevindt zich deze ruime hoeve met 3 slaapkamers op een prachtig perceel van 5453 m². U bevindt zich hier in een uiterst groene en rustige omgeving, toch met een uitstekende bereikbaarheid en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. 

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele,  raampartijen en kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eethoek. Vanuit de leefruimte heeft u zicht op de tuin en de omliggende groene omgeving. De keuken is ingericht en voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt u nog over een dubbele inpandige garage en een ruime aparte berging. Via de nachthal met apart toilet bereiken we de eerste verdieping voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.  In de tuin met ruim terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.  De hoeve biedt tal van mogelijkheden.  Gezien de ruime omvang van dit perceel is dit ook ideaal voor dierenliefhebbers.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, charmante hoeve met 3 slaapkamers op een mooi perceel in een groene omgeving nabij Mechelen. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:

- 3 slaapkamers
- Veel potentieel
- Prachtige ligging

 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op